Güncel Haberler

RESMİ: Büyükçekmece İki Yıldızıyla Kontrat Uzattı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Arel Üniversitesi Büyükçekmece önümüzdeki sezonun planlarını da yapmaya başladı. Daha önce koç Serhat Şehit ile tekrar anlaşan İstanbul ekibi bugün de iki yıldızı ile önümüzdeki sezon için kontrat yeniledi.

Büyükçekmece önümüzdeki sezon hem Osiris Eldridge hem de Kenny Hayes ile yola devam edeceğini resmi olarak açıkladı.

Açıklamadan sonra yıldız skorer Kenny Hayes şu ifadeleri kullandı:

“Koç Serhat Şehit yönetimindeki kadroda bir sezon daha bulunacak olmam beni ve ailemi çok mutlu etti. Eşim, çocuklarım ile Büyükçekmece’de çok mutlu ve huzurluyuz.”

Takım menajeri Serdar Çağlan ise şu açıklamalarda bulundu:

“Osiris’ten sonra Kenny ile de yeni sezonda da birlikte olma kararı aldık. Türk kaptanımız Deniz Kılıçlı ile de yeni sezon için sözleşmemiz devam ediyor. Takımın omurgası hazır, üstüne inşa ediyoruz.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …