Güncel Haberler

Formsuz Boston, Deplasmanda Warriors’u Devirdi

Son dönemin formsuz takımı Boston Celtics deplasmanda konuk olduğu son şampiyon Golden State Warriors karşısında müthiş bir performans sergileyerek sahadan 128-95’lik ezici bir üstünlükle ayrılmayı başardı. Son 6 maçından beşini kaybeden Boston bu galibiyetle moral depolarken, Warriors ise son 5 maçında üçüncü yenilgisini almış oldu.

Takım olarak savunmaya en üst düzeyde konsantre olan Celtics, Warriors’u tamamen düzen dışına çıkararak savunma kaynaklı hızlı hücum sayılarıyla da farkı açarak deplasmanda oynamasına rağmen daha istekli daha agresif oynamasının ödülünü fazlasıyla aldı. Celtics devreyi 73-48 gibi ezici bir üstünlükle tamamlarken son çeyrekte da farkı 30 sayıya kadar çıkarmayı başardı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Celtics’te son dönemde pek ortalarda görünmeyen Gordon Hayward sezonun en iyi performansını sergiledi ve 30 sayı (4/6 3sayı), 7 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ile alkışları topladı. Jaylon Brown 18 sayı, 4 ribaund, Jayson Tatum 17 sayı, 5 ribaund, 2 blok, 2 top çalma, Kyrie Irving 19 sayı, 11 asist, 5 ribaund, 2 top çalma ile diğer öne çıkan isimler oldular.

Warriors’ta ise Stephen Curry 23 sayı (5/10 3sayı), 4 asist, 3 ribaund, DeMarcus Cousins 10 sayı, 9 ribaund, 4 asist, Kevin Durant 18 sayı, 2 ribaund, 2 asistle mücadele etti. Klay Thompson sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

https://www.youtube.com/watch?v=vCJrhaXd1Gc

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …