Güncel Haberler

NBA’de Sonuncu Takım Zirvedeki Takımı Devirdi (Ersan 11 sayı)

NBA’in en kötü galibiyet yüzdesine sahip olan takımı Phoenix Suns (13-51) sahasında konuk ettiği en iyi galibiyet yüzdesine sahip olan takımı Milwaukee Bucks‘ı (48-15) 114-105’lik skorla devirmeyi başardı. Bu sonuçla Bucks bu sezon ilk kez üst üste iki maç kaybetmiş oldu.

Bitime 5 dakika kala konuk ekip 98-91 öndeyken ev sahibi Suns 23-7’lik seriyle geri döndü ve maçı çevirdi. Phoenix’te galibiyetin anahtarı son çeyrekte elde edilen 38-23’lük skordu.

Kelly Oubre Jr. 27 sayı, 13 ribaund, Devin Booker 22 sayı, 5 ribaund, 7 asist, Deandre Ayton 19 sayı, 12 ribaundle Phoenix’i galibiyete taşıyan isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bucks’ta Giannis Antetokounmpo 23 sayı, 13 ribaund, 6 asist, 3 top çalma, Malcolm Brogdon 19 sayı (3/4 3sayı), 7 ribaund, Erick Bledsoe 15 sayı, 5 ribaund, 5 asistle mücadele ettiler.

Kenardan gelip 16 dakika süre alan temsilcimiz Ersan Ilyasova 11 sayı (2/2 serbest atış, 1/1 3sayı, 3/7 2sayı), 10 ribaundla double-double yaptı ancak sakatlandı, durumu hakkında henüz kulüpten resmi bir açıklama yapılmadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …