Güncel Haberler

Lakers Derbiyi de Kaybetti ve Play-Off Şansını Çok Zora Soktu

Los Angeles Lakers‘ın ev sahipliğinde oynan derbi mücadelesinde konuk ekip Los Angeles Clippers Staples Center’da 113-105 kazanan isim oldu.

Batı Konferansı’nda Los Angeles Clippers 37-29 ile yedinci sırada yer alırken, Los Angeles Lakers 30-34 ile onuncu sırada bulunuyor. Spurs ise 30-29 ile sekizinci sırada.

Lakers maça iyi başlayıp ilk çeyreği 34-26 önde geçerken, soyunma odasına 61-57 Clippers üstünlüğü ile gidildi. Üçüncü çeyreğin son bölümünde Lakers ilk ve son kez 3 sayı öne geçse de Clippers ipleri tekrar eline aldı ve maçın sonuna kadar da üstünlüğünü sürdürdü.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Danilo Gallinari 23 sayı (3/5 3sayı), 6 ribaund, Lou Williams 21 sayı, 5 asist, 3 ribaund ile Clippers’ı galibiyete taşıyan isimler oldular.

Lakers’ta ise Rajon Rondo 24 sayı (4/10 3sayı), 12 asist, 10 ribaundla triple-double yaparken, LeBron James 27 sayı, 8 ribaund, 6 asist, Josh Hart 17 sayı, 4 ribaundla oynadı ancak bu performanslar galibiyet için yeterli olmadı. Brandon Ingram sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …