Güncel Haberler

KHimki Shved’in Alev Aldığı Maçta CSKA’yı Devirdi

VTB Lig‘de Moskova derbisinde iki Euroleague temsilcisi Khimki ile CSKA Moskova karşı karşıya geldiler. Khimki’nin ev sahipliğinde oynana maçın normal süresi 69-69 biterken Shved liderliğindeki ev sahibi maçtan 73-72’lik skorla galip gelmeyi başardı.

Bu sonuçla beraber Khimki 4 yıllık aranın ardından ezeli rakibi CSKA’yı ilk kez devirdi. CSKA 17-3 ile liderliğini sürdürdü, Khimki ise 13-5 ile dördüncü sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Sakatlıktan döndükten sonra çok çabuk kendine gelen Alexey Shved, Khimki’nin sayılarının yarısından fazlasına imza attı. 12/19 serbest atış, 5/19 3sayı, 5/12 2sayılık isabetle 37 sayı bulurken, Stefan Markovic de 16 sayı, 7 ribaund ile ona çift haneli sayılarla destek olan tek isim oldu.

CSKA’da ise Will Clyburn 17 sayı, 16 ribaund ile double-double yaparken, Sergio Rodriguez de 15 sayı, 6 asistlik performansıyla öne çıktı ama galibiyet için yeterli olmadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bursaspor, Auguste ile CSKA’ya Direndi Ama Sonunu Getiremedi

Hazırlık Maçları kapsamında Antalya’da düzenlenen turnuvanın son maçında Frutti Extra Bursaspor Rus ekibi CSKA Moskova‘ya …