Güncel Haberler

Ersan’ın Yeni Takım Arkadaşı: Pau Gasol

NBA’de milli basketbolcumuz Ersan İlyasova’nın forma giydiği Milwaukee Bucks, tecrübeli İspanyol pivot Pau Gasol ile sözleşme imzaladığını resmi olarak duyurdu.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, San Antonio Spurs’ten ayrılan 38 yaşındaki Gasol ile sözleşme imzalandığı duyuruldu. İspanyol pivot serbest kalabilmek için $2.5 milyon alacağından vazgeçmişti.

NBA’de 18. sezonunu geçiren Gasol, Spurs’ün yanı sıra Memphis Grizzlies, Los Angeles Lakers ve Chicago Bulls’ta forma giydi. İspanyol basketbolcu, iki kez şampiyonluk yaşadığı NBA’de 6 defa all-star seçildi.

Gasol, NBA kariyerinde 17,1 sayı, 9,2 ribaunt, 3,2 asist ve 1,6 blok ortalamaları yakaladı.

Bu sezon 48 galibiyet, 15 mağlubiyete sahip olan Giannis Antetokounmpo liderliğindeki Bucks, Doğu Konferansı’nda zirvede bulunuyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …