Güncel Haberler

Nefeslerin Kesildiği Keyifli Maçta Kazanan Warriors Oldu!

Golden State Warriors deplasmanda konuk olduğu eksik Philadelpia 76ers‘ı nefesleri kesen bir mücadelenin ardından 120-117 yenmeyi başardı.

76ers’da yıldız uzun Joel Embiid üst üste 5.maçını kaçırırken, Sırp dev Boban Marjanovic de forma giyemedi. 76ers iki önemli uzununun yokluğunda DeMarcus Cousins’e önlem almakta zorlandı. Dışardan buldukları ekstra üçlüklerle maça tutunsalar da son bölümde maça ağırlığını koyan iki yıldız Kevin Durant ve Stephen Curry bu zor deplasmandan takımları adına galibiyeti çıkarmayı başardılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Stephen Curry 28 sayı (5/15 3sayı), 4 ribaund, 4 top çalma, 2 asist, Kevin Durant 34 sayı, 5 ribaund, 5 asist, DeMarcus Cousins 25 sayı, 8 ribaund, 2 top çalma ile oynadı. Orlando maçında dizinden sakatlanan Klay Thompson oyuna girmedi.

Philadelphia’da Ben Simmons 25 sayı, 15 ribaund, 11 asistle triple-double yaptı, Jimmy Butler 21 sayı, 9 ribaund, 2 asist, Tobias Harris 20 sayı, 9 ribaund, 3 asist, Mike Scott 22 sayı (6/9 3sayı) ile takımlarını oyunda tutmaya çalıştılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …