Güncel Haberler

Lakers Play-Off’dan Giderek Uzaklaşıyor…

Play-off yarışında son günlerde aldığı kötü sonuçlarla ciddi şekilde yaralanan Los Angeles Lakers‘a bir darbede deplasmanda konuk olduğu ligin en zayıf takımlarından biri olan Phoenix Suns‘dan geldi. Lebron ve arkadaşları maçtan 109-118’lik skorla mağlup ayrıldılar.

Lakers 63. maçındaki 33. mağlubiyetini alırken, Suns ise 64. maçındaki 13. galibiyetini aldı.

Walton yönetimindeki Lakers bu mağlubiyetin ardından 8.sıradaki Clippers’ın 4.5 maç gerisine düştü ve play-off umutlarını hayli zora soktu.

7.sıradaki Spurs’un 35-29, 8.sıradaki Clippers’ın 35-29, 9.sıradaki Kings’in 31-31 galibiyet oranları varken Lakers ise 30-33’de kalmış durumda.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Suns‘ta Deandre Ayton 26 sayı, 10 ribaundla double-double yaparken, Devin Booker 25 sayı, 4 asist, Kelly Oubre Jr 14 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile galibiyetin dğer faktörleri oldular.

Lakers‘ta ise LeBron James’in 27 sayı, 9 ribaund, 16 asistlik performansı galibiyet yolunda yeterli olmazken, Brandon Ingram 25 sayı, 7 ribaund ve benchten gelen JaVale McGee 21 sayı, 7 ribaund yaparak gecenin diğer öne çıkan performansları oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …