Güncel Haberler

Cleveland Evinde Detroit’e Direnemedi (Cedi 10 sayı)

Doğu Konferansı’nda play-off mücadelesi veren Detroit Pistons konuk olduğu ligin zayıf takımlarından Cleveland Cavaliers‘ı hiç zorlanmadan 129-93 gibi dikkat çekici bir skorla geçmeyi başardı.

İlk yarıyı da 71-38 gibi net bir skorla önde tamamlayan Detroit’te Luke Kennard 26 sayı (6/7 3sayı), 5 ribaund, Reggie Jackson 24 sayı (4/4 3sayı), Andre Drummond 13 sayı, 10 ribaund, Blake Griffin 14 sayı, 7 ribaund, 9 asistle ön plana çıkan isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Kevin Love’un dinlendirildiği ve Ante Zizic ile Tristan Thompson’ın sakatlığı nedeniyle forma giyemediği Cleveland’da Collin Sexton 16 sayı ile takımının en skorer oyuncusu oldu, Cedi Osman 2/2 serbest atış, 2/4 3sayı, 1/5 2sayı isabetiyle 10 sayı attı, istatistiklerine 4 ribaund, 2 asist, 1 de top çalma ekledi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …