Güncel Haberler

Lakers’a Bir Çelme de Milwaukee’den (Ersan 12 sayı)

Milwaukee Bucks Staples Center’da konuk olduğu Los Angeles Lakers‘ı geriden gelerek 131-120 yenmeyi başardı.

Bucks maçın büyük bölümünü geride götürürken son çeyrekteki etkili oyunuyla maça önce denge getirdi sonra da bitime 3 dakika kala 118-116 öne geçerek üstünlüğü de geri vermedi ve maçı kazanan taraf oldu. Bu geri dönüşte yakalan 15-4’lük seride temsilcimiz Ersan’ın da katkısı büyüktü.

Ersan İlyasova savunmada yaptığı katkılarla istatistik kağıdına yansımasa da takımının en önemli parçalarından biriydi bu maçta. O sahadayken Milwaukee, ev sahibine 18 sayılık bir üstünlük kurdu. Bu konuda takımın en iyisi konumunda olan milli oyuncumuz 24 dakika parkede kalırken 12 sayı (2/2 serbest atış, 2/4 3sayı, 2/4 2sayı), 2 ribaund, 1 asist, 2 top çalma üretti. Maçın bitimine 2 dakika kala Lebron’a yaptırdığı hücum faul maçın en kritik anlarından biriydi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Milwaukee’de ayrıca Malcolm Bragdon 21 sayı (3/3 3sayı), 4 asist, 2 ribaund, Eric Bledsoe 31 sayı, 9 ribaund, 5 asist, Giannis Antetekounmpo 16 sayı, 15 ribaund, 6 asist, Khris Middleton 18 sayı, 5 ribaund, 6 asist ile galibiyette rol aldı.

Play-off yolunda yine ciddi bir yara alan Lakers’ta ise LeBron James 31 sayı, 10 asist, 7 ribaund, Brandon Ingram 31 sayı, 8 ribaund, 2 asist, Rajon Rondo 20 sayı, 8 ribaund, 9 asistle mücadele etti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …