Güncel Haberler

Harden Yine Alev Alarak Rockets’ı Galibiyete Taşıdı

Batı Konferansı’nın iddialı ekiplerinden Houston Rockets konuk ettiği Miami Heat’i süper yıldızı Harden’ın müthiş performansıyla geriden gelerek 121-118 yenmeyi bildi. Rockets bu sonuçla galibiyet serisini 4 maça çıkarmış oldu.

James Harden 18/18 serbest atış, 8/16 3sayı, 8/14 2sayı isabetiyle 58 sayıya ulaştı, yanına da 10 asist, 7 ribaund, 4 top çalma eklemeyi başardı. Kariyerinde 15.kez 50 sayı barajını aşan Harden’ın kariyer rekoru ise Ocak ayında Knicks karşısında bulduğu 61 sayıydı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Houston’da Austin Rivers 17 sayı (3/4 3sayı) ve Chris Paul 14 sayı, 6 ribaund, 4 asistle Harden’ın galibiyet yolundaki en önemli yardımcıları oldular. Kenneth Faried, Eric Gordon ve Iman Shumpert sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadılar.

Bir önceki maçta Golden State Warrios’u yenen Heat, bu maçta da Houston karşısında bir galibiyet daha almaya çok yaklaşmıştı ama Harden’ı durduramadılar. Kelly Olynyk ve Goran Dragic 21, Justise Winslow 19 , Josh Richardson 18 sayıyla oynadı. Sezon sonu basketbolu bırakacak olan veteran yılduz Dwyane Wade’den ise 12 sayı, 3 ribaundluk katkı geldi. James Johnson ve Hassan Whiteside sakatlıkları nedeniyle forma giyemediler.

https://youtu.be/fr33ZVw5bqU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …