Güncel Haberler

Cleveland, New York Deplasmanında Kendine Geldi (Cedi 21 sayı)

Cleveland Cavaliers deplasmanda konuk olduğu New York Knicks‘i hücumdaki etkili oyunuyla 125-118 geçmeyi başardı. Takım olarak formda bir görüntü veren Cavaliers’da 4 oyuncu 20 sayı barajını geçti.

Bu sonuçla beraber iki takımın karşılaştığı 3 maçta da üstünlüğü Cleveland elde etmiş oldu. Cedi ve arkadaşları son çeyrekte 14 sayı geri düişmelerine rağmen pes etmeyip kazanmayı başardılar.

Milli yıldızımız Cedi Osman 21 sayı (4/4 serbest atış, 3/4 3sayı, 4/6 2sayı), 7 ribaund, 5 asist, 1 top çalma, 2 blok ile son maçlardaki yükselen formunu sürdürdü.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Kevin Love 26 sayı (11/11 serbest atış, 3/6 3sayı), 8 ribaund, 3 asist ile maçın yıldızı olurken Collin Sexton 22 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Jordan Clarkson 22 sayı , 2 ribaundla Cleveland adına galibiyetteki diğer önemli faktörler oldular.

7 oyuncunun çift hanelere yükseldiği New York Knicks’ta Alonzo Trier 22 sayıyla en skorer isim oldu.

https://youtu.be/-yXhgCFexRE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …