Güncel Haberler

Ataman: “Fenerbahçe adam değişme savunmasını en iyi yapan takım.”

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta maçında Fenerbahçe Beko‘ya deplasmanda 84-66 mağlup olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Fenerbahçe’yi tebrik ederim, bugün gerçekten çok başarılıydılar, özellikle de dışarıdan gelen atışlarda. Biz ise ilk 6 dakika sonrasında oyun disiplinimizi kaybettik, top kayıpları yapmaya başladık. İkinci yarıda bir nebze düzelsek de Fenerbahçe bugün gerçekten çok iyiydi, adam değişme savunmasını Avrupa’da en iyi yapan takım. Biz bugün buna doğru tercihlerle karşılık veremedik, Fenerbahçe bizi oyun düzenimizden çıkarmayı başardı.

Şu an sıralama olarak aynı yerdeyiz, bu maçı unutup Barcelona maçına odaklanacağız. Bugün sezon boyunca oynadığımız basketbolun çok dışında bir basketbol oynadık, Euroleague’de her maçın kendi hikayesi var. Barcelona da çok iyi bir takım, saha avantajı bu noktada cok önemli, mesela Fenerbahçe ilk çeyrekte seyircinin etkisini çok net bir şekilde hissetti.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …