Güncel Haberler

Knicks Sürprizlere devam Ediyor, BU Kez Kurban Magic Oldu

Geçtiğimiz günlerde sahasındaki 18 maçlık mağlubiyet serisini San Antonio Spurs galibiyeti ile sonlandıran, adeta şeytanın bacağını kıran, New York Knicks, bu kez sahasında ağırladığı son haftaların formda takımı Orlando Magic‘e karşı 108-103’lük sürpriz bir galibiyet aldı.

Knicks’e galibiyete taşıyan temel faktör bench katkısı oldu. İlk beş oyuncularından sadece 35 sayılık bir katkı alırken, kenardan gelen oyuncular tam 73 sayı ürettiler. Knicks maçın büyük bir kısmını geride götürürken, ilk kez bitime 3 dakika kala öne geçebildi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Emmanuel Mudiay 19 sayı, 8 ribaund, 3 asist, Mitchell Robinson 17 sayı,14 ribaund, Allonzo Trier 18 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ile Knicks galibiyetinin mimarları oldular.

Orlando Magic’te ise Nikola Vucevic 26 sayı, 11 ribaund, 6 asist ve Aaron Gordon 26 sayı, 7 ribaund, 2 asist, 1 top çalma, 1 blok ile takımlarını ayakta tutmaya çalışan isimler oldular.

https://youtu.be/wm0FMw8JGjI

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …