Güncel Haberler

RESMİ: Monaco’da Yeni Koç Obradovic Oldu

Sloven koçu Sasa Filipovski ile yollarını ayıran Fransız ekibi AS Monaco, son olarak Lokomotiv Kuban’ı çalıştırmış olan Sırp koç Sasa Obradovic ile anlaştı.

Anlaşmanın detayları henüz açıklanmamış olsa da tarafların uzun süreli bir kontrata imza attığı gelen haberler arasında.

50 yaşındaki koç son iki sezonda (2016-18) Lokomotiv Kuban’da görev almış ve Rus ekibi ile yollarını ayırdıktan sonra 4 aydır takım çalıştırmıyordu. Sırp koç 2017-18 sezonun Lokomotiv Kuban’ın başında 7DAYS EuroCup’da yılın koçu seçilmişti.

Obradovic’in koçluk kariyerindeki ilk Fransa deneyimi olacak ama oyunculuk kariyerinde daha önce Fransa tecrübesi var, Limoges forması ile onu izlemiştik.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Monaco, Partizan’ı Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Partizan‘ı 85-70’lik skorla geçmeyi bildi. …