Güncel Haberler

LeBron James’ten takım arkadaşlarına mesaj! “Konfor alanınızdan çıkın!”

Los Angeles Lakers’ın süperstarı LeBron James, New Orleans Pelicans’a karşı harika bir performans gösterse de takım arkadaşlarından yardım alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maç sonunda yenilginin nedeni sorulan LeBron James, “Diken üstünde hissetme konusunda takım arkadaşlarım artık rahat olmalı. Rahatsız hissetmekten ve konfor alanı dışına çıkmaktan korkuyorlar. Sahaya çıkıp ellerinden geleni yapmaktan ve başarısız olmaktan korkmamaları gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Sezonun kalanı hakkında da konuşan Kral, “Sadece 23 maçımız kaldı ve sonrasında neler olacak göreceğiz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Los Angeles Lakers, sezonun bitimine 23 maç kala 59 maçta 29 galibiyet ile Batı Konferansı’nda 10. sırada ve playoff resmenin 3.5 galibiyet gerisinde yer alıyor.

Kaynak: Sporx

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …