Güncel Haberler

Kyrie Irving: “7 maçlık seride bizi yenecek takım yok!”

Boston Celtics’in All-Star arasından sonra Milwaukee Bucks ve Chicago Bulls karşısında aldığı mağlubiyetler sonrası mikrofonlar 37 sayıyla oynayan ancak takım arkadaşlarından destek bulamayan Kyrie Irving’teydi.

Bir basın mensubundan gelen, “Bulls mağlubiyeti sonrası playoff dönemi için endişeleniyor musun?” sorusuna Uncle Drew, “Değilim! Çünkü, ben buradayım.” cevabını verdi.

Kyrie Irving, “Bu tarz yenilgiler sonrası artık sinirlenmemeyi öğrendim. Sadece normal sezon yaşanan şeylerden bir tanesi. Playofflar ise bambaşka. Orada sadece bir takıma hazırlanıyorsunuz. Bu nedenle, 7 maçlık bir seride bizi yenebilecek bir takım göremiyorum.” ifadelerini kullandı.

Son 10 maçta 4 mağlubiyet alan ve toplamda 60. maçında 23. yenilgisini tadan Boston Celtics, yakaladığı ivmeyi kaybetti ve Doğu’da 5. sıraya indi.

Kaynak: Sporx

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …