Güncel Haberler

Cedi: “Kendime Güveniyorum, Yapabileceklerimi Biliyorum.”

Cleveland Cavaliers’taki yıldızımız Cedi Osman, Memphis Grizzlies galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Cedi Osman’ın maç hakkındaki görüşü şöyle oldu:

“Bence maçın başından sonuna kadar sert oynadık ama iyi oynadığımızı düşünmüyorum. Bolca iniş çıkış yaşadık. Kevin Love harika oynadı. David Nwaba benchten gelip işin savunma kısmında müthiş bir iş çıkardı.

Kötü oynadığınız zaman kazanmanız çok önemli. Bunu da başardığımızdan dolayı mutluyum. All-Star arasından sonra 2’de 2 gidiyoruz, böyle devam etmemiz lazım. Portland’a karşı zor bir maçımız var. Onların iyi bir takım olduklarını biliyoruz. İlk maçı kaybetmiştik. Önümüzdeki maçı kazanmak istiyoruz.”

Sakatlıktan dönen Kevin Love ile oynamanın hissini de anlatan Cedi:

“Geri döndüğü için çok mutluyuz. Bu takımın çok önemli bir parçası Kevin. Tecrübesi, iki uzun pozisyonunda da oynayabilmesi, oyun stili… Tüm bunlar onu çok tehlikeli bir oyuncu ve hücum silahı haline getiriyor. Bu akşam da harika oynadı. Keşke maçın sonunda da bizimle birlikte olabilseydi ama hala dakika sınırlaması var biliyorsunuz.”

Maçın sonunda 15 saniyeye 5 kritik sayı sıkıştıran Cedi, kendi performansı hakkında ise:

“Aslında tüm maç soğuktum. Maçın içine giremedim, bir ritm yakalayamadım. Yine de önemli olanın maçı nasıl bitirdiğiniz olduğunu düşünüyorum. Kendime güveniyorum, şutuma güveniyorum… Çünkü yapabileceklerimi biliyorum. Maç sonundaki sayılardan ötürü de çok mutluyum. Ancak önemli olan şey maçı kazanmış olmamız.”

Kaynak: Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …