Güncel Haberler

RESMİ: Arel Üniversitesi Büyükçekmece Koç Şehit ile Yola Devam Dedi

Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol 2018-2019 sezonunda başantrenörlük için anlaştığı Serhat Şehit ile gelecek sezon da yola devam etme kararı aldı.

Sözleşmesi bir sezon uzatılan Baş Antrenör Serhat Şehit yaptığı kısa açıklamada “Bana inanan ve güvenen başta Başkan ve yöneticilerime teşekkür ediyorum. Her geçen gün yeni yeni şeyler yapmaya çalışıyoruz. Avrupa’nın en zorlu Liginde önümüzdeki haftalarda bizleri yine zorlu mücadeleler bekliyor, amacımız bu yıl ligde tutunup önümüzdeki yıla daha farklı bir Arel Üniversitesi Büyükçekmece’yi sporseverlere izlettirmek.

TÜBAD ve Federasyon ortak kararı olan yabancı antrenör kriterleri de önümüzü açan bizlere kendimizi gösterme şansı veren önemli etken oldu. Kulübüme, Federasyon ve TÜBAD’a bir kez daha teşekkür ederim .” dedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …