Güncel Haberler

RESMİ: Gran Canaria’dan Pota Altına Takviye

İspanyol ekibi Gran Canaria son olarak Avusturalya’nın Adelaide 36ers takımında forma giyen Jacob Wiley ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladığını duyurdu.

Liga Endesa‘da düşme potasında bulunan ve Turkish Airlines Euroleague‘de artık maçlara formalite icabı çıken Gran Canaria bu transferle de sezondan fazla bir şey beklemediğinin altını çizmiş oldu.

24 yaşında olan ve 2.03 boyundaki uzun forvet daha önce Brooklyn Nets, MHP Riesen Ludwigsburg ve Adelaide 36ers takımlarında yer aldı. Bu sezon Adelaide 36ers formasıyla Avustralya Ligi’nde 12.2 sayı ve 4.9 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti.

Kariyerindeki bunda önceki tek Avrupa tecrübesinde Ludwigsburg forması ile vasat bir performans sergilemişti. Geçtiğimiz sezonun Mart ayında Alman ekibine katılmış ve sadece 2 BBL maçında yer alırken, 7.0 sayı, 1.5 ribaund, 1.4 asist istatistkleri ile mücadele etmişti. Şampiyonlar Ligi’nde ise 5 maçta göreve almış, 4.0 sayı, 1.4 ribaund istatistikleri ile katkı sağlayabilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …