Güncel Haberler

Pınar Karşıyaka’nın Gündeminde 2 Yeni İsim Var

Pınar Karşıyaka koç arayışlarını sürdürüyor ve gündemde iki yeni isim var.

Özhan Çıvgın’ın yerine yeni antrenör arayışını sürdüren Pınar Karşıyaka, halen Monaco’da görev yapan Saso Filipovski ve şuanda AEK‘nın sportif direktörü olan Dragan Sakota‘ınn üzerinde duruyor.

Geçen sezon Banvit’in antrenörlüğünü yapan Sloven çalıştırıcı Filipovski’nin Monaco’daki durumunu bekleyen Kaf-Kaf, Sakota için de nabız yokluyor.

Ülkemizde 2010-11 sezonunda Trabzonspor, 2011-12’de ise Antalya Büyükşehir Belediyespor’un dümeninde yer alan Sırp teknik adam Sakota, son olarak Yunanistan’da AEK’yı çalıştırdı ve şuanda takımda sportif direktörlük görevinde bulunuyor. Sakota, Dünya ve Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya kazanan bir dönemin ünlü Yugoslavya Milli Takımı’nda da yardımcı antrenörlük yaptı.

Karşıyaka, daha önce eski çalıştırıcısı A Milli Takım Başantrenörü Ufuk Sarıca, Oktay Mahmuti ve Jure Zdovc’la görüşmüş ancak 3 isimden de olumsuz yanıtlar almıştı.

Kaynak: DHA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …