Güncel Haberler

Beşiktaş’ın Alman Forveti Benzing ameliyat oldu

Beşiktaş Sompo Japan‘ın Alman forveti Robin Benzing Türkiye Kupası yarı finalindeki Anadolu Efes maçında sakatlanmıştı ve parmağından ameliyat oldu.

Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

“Beşiktaş Sompo Japan Takımımız oyuncusu Robin Benzing, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde ameliyat oldu. Benzing, Acıbadem Altunizade Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ufuk Nalbantoğlu tarafından ‘5. Parmakta kırıklı çıkığa yönelik osteosentez’ operasyonu geçirdi.

Başarılı geçen operasyon sonrası sporcumuzun 3 hafta sonra sahalara dönmesi bekleniyor.”

30 yaşındaki Benzing bu sezon Beşiktaş Sompo Japan formasıyla Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 17 maçta ortalama 22.1 dakika süre alıp 10.2 sayı, 2.8 ribaund ve 1.1 asist, FIBA Şampiyonlar Ligi’nde ise 13 karşılaşmada ortalama 24.5 dakika süre alıp 12.1 sayı, 2.5 ribaund ve 1.4 asist istatistikleriyle mücadele ediyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …