Güncel Haberler

RESMİ: Vesely Beklenen İmzayı Attı!

Fenerbahçe Beko Çek yıldız Jan Vesely ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalandığını duyurdu.

Yeni anlaşmayla 2022 yazına kadar sarı lacivertlilerin formasını giymeye devam edecek olan Vesely, geçtiğimiz günlerde dizinden menisküs ameliyatı olmuştu ve play-off’lardan önce riske edilmesi beklenmiyor.

2.13 metre boyunda olan 1990 doğumlu uzun, bu sezon sakatlanana kadar Turkish Airlines Euroleague‘de 19 maça çıkmış ve 14.4 sayı, 5.6 ribaund, 2.6 asist, 1.7 top çalma, 21.2 verimlilik puanı ortalamaları ile mücadele etmişti. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nde ise 9 amçta görev alırken 13.2 sayı, 6.6 ribaund, 1.9 asist, 1.2 top çalma, 16.2 verimlilik puanı istatistikleri ile oynamıştı.

Özellikle NBA konusunda hakkında bir çok dedikodu olan Vesely böylelikle bu anlaşmayla Fenerbahçe Beko’ya bağlılığını tekrar göstermiş oldu. Yeni baba olan Çek uzun ülkemizde çok mutlu ve Udoh, Nunnally, Wanamaker gibi eski takım arkadaşlarının da NBA maceralarının sıkıntılı geçtiğini gördükten sonra kararını vermekte gecikmemiş.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …