Güncel Haberler

RESMİ: Büyükçekmece’nin Yıldızı Euroleague’in Yolunu Tuttu

Bu sezon geldiği Arel Üniversitesi Büyükçekmece‘de mtühiş performanslar sergileyerek dikkatleri üzerine çeken Birleşik Amerikalı uzun Devin Williams, sezonun geri kalanında son Adriyatik Lig şampiyonu Buducnost forması ile Turkish Airlines Euroleague‘de boy gösterecek.

1994 doğumlu olan 2.06 metre boyundaki Williams, 17.7 sayı (altıncı) ve 11.8 ribaund (birinci) istatistikleri ile double-double ortalamaları yakalamıştı. 

Boyalı alandaki etkinliği, güçlü fiziği ve atletik özellikleri ile ikili oyunlarda harika bir bitirici olan Williams, ribaundlar konusunda da özel sezgilere sahip ve pozisyon bilgisi de çok yüksek. Bu artıları ve savunmadaki agresif yapısıyla Euroleague’de kendisine rahatlıkla bir kariyer edinebilir ki çabuk ayakları ve atletizmi sayesinde ikili oyun savunmasında kısaların da karşısında kalabilmesi onu daha da değerli bir parça yapacaktır. Buducnost’un tempo basketboluna uyum sağlayabilecek bir uzun ve tabiki Büyükçekmece için sezonun geri kalanında çok büyük bir kayıp, bakalım lige verilen arada onun yerini nasıl doldurmaya çalışacaklar…

Kulüpten yapılan açıklama çu şekilde:

“Bu sezon başından bu yana profesyonelliği, kişiliği,çalışkanlığı ile hem takımızda hemde basketbol kamuoyuda büyük beğeni ve takdir alan oyuncumuza yeni takımında sağlıklı başarılı bir sezon diliyoruz ve bize kattığı değerler için kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz.

Güle Güle Devin Williams sağlık ve Başarılar Seninle Olsun.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Zorla Geçti

Adriyatik Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Kızıl Yıldız konuk ettiği Studentski Centar karşısında çok …