Güncel Haberler

Joker, Kings’i Son Topta Yıktı!

Denver Nuggets sahasında konuk ettiği Sacramento Kings‘i Sırp yıldız Jokic’in son saniye basketiyle 120-118 yenmeyi başardı.

17 sayı geriye düştüğü maçta müthiş bir geri dönüşe imza atan Nuggets’da girmeyen son atışını kendisi tipleyen ve maçı kazandıran Nikola “Joker” Jokic 20 sayı, 18 ribaund, 11 asistle de kariyerinin 28. triple double performansına imza atmış oldu. Paul Millsap 25 sayı, 13 ribaund ile Joker’in en büyük destekçisiydi. Koç Malone ilk yarının sonunda diskalifiye olurken Malik Beasley de maçın son 2 dakikasında 2.teknik faulle oyundan atıldı.

Sacramento’da bitime 15 saniye kala skoru eşitleyen Buddy Hield 25 sayı, 5 ribaund, 3 asist, De’Aaron Fox 15 sayı, 10 asist, 4 ribaundla oynadı. İki eski Fenerbahçeli; Nemanja Bjelica 13 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Bogdan Bogdanovic 16 sayı, 4 ribaund, 2 asistle takımlarına katkı verdiler.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/3i6vCT9X364

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …