Güncel Haberler

Milwaukee Kazanmaya Devam Ediyor Bu Kez Kurbanları Dallas Oldu (Ersan 8 sayı)

Formda Milwaukee Bucks konuk olduğu Dallas Mavericks‘i Antetokounmpo’nun dominant performansıyla 122-107’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla 41.galibiyetini elde eden Bucks, galibiyet serisini de 6 maça çıkarmış oldu.,

Bucks’da Giannis Antetekounmpo 29 sayı (13/19 saha içi, 2/2 serbest atış), 17 ribaund, 5 asist ile yine MVP performansı sergilerken, Brook Lopez 20 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Eric Bledsoe 18 sayı (4/7 3sayı), 5 asist, 3 ribaund, Malcolm Bragdon 18 sayı, 6 ribaund, 3 asistle öne çıkan diğer isimler oldular. Pelicans’tan takas eslen Nikola Mirotic sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemedi.

Temsilcimiz Ersan İlyasova ise 19 dakika süre alırken, maçı 8 sayı (2/4 saha içi, 4/4 serbest atış) 4 ribaund, 1 asist istatistikleri ile tamamladı. 

Dallas’ta Luka Doncic 20 sayı (3/7 3sayı), 3 ribaund, 2 asist, Trey Burke 18 sayı (3/5 3sayı), 5 ribaund, 6 asist, 2 top çalma ile en iyi direnen isimler oldular. 

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …