Güncel Haberler

Anthony Davis Yuhalandığı Maçta Etkili Olup Pelicans’ı Galibiyete Taşıdı!

New Orleans Pelicans‘tan ayrılmak istediğini resmi olarak açıklayan ancak geride bıraktığımız takas döneminde başta Los Angeles Lakers olmak üzere kendisine ilgisi olan kulüplerin, Pelicans’ın istediği şartları sağlayamaması üzerine takımda kalan Anthony Davis, bu gelişmelerden sonra ilk kez forma giydiği Minnesota Timberwolves maçında Pelicans taraftarlarından büyük tepki gördü.

Yaklaşık bir aydır oynamadığı dönemde takas isteminde bulunduğu için ismi takım tanıtımlarından bile çıkarılan Davis, Pelicans’ın Timbervolves maçıyla sahalara döndü. NBA yönetimi gelişmeler üzerine Davis’i oynatmamayı tasarlayan Pelicans’a, böyle bir durumda maç başına 100 bin dolar para cezasına çarptırılacağını hatırlattı ve Davis ceza korkusuyla kadroya alındı.

Maç öncesi seremoni esnasında Anthony Davis’in ismi okununca Smoothie King Center taraftarlardan çok yoğun bir tepki geldi ve yıldız oyuncu ciddi şekilde yuhalandı.

Davis maça müthiş bir başlangıç yapıp ilk yarıda 16 dakikada 24 sayı attı ve top her eline geldiğinde yükselen yuhalama seslerine bu şekilde cevap verdi. İkinci yarı ile beraber taraftarın Davis’e tepkisi azalsa da devam etti. Yıldız forvet son çeyrekte oyuna alınmadı, 25 dakikada 32 sayı (11/15 saha içi, 10/11 serbest atış), 9 ribaund, 2 asist, 3 blok üretti.

Karşılaşmayı New Orleans 122-117 kazanırken Jrue Holiday 27, Kenrich Williams 19 sayı attı. Minnesota’da ise Karl-Anthony Towns’tan 32, Andre Wiggins’ten de 23 sayı geldi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

DAVİS’İN YUHALANDIĞI ANLAR:

https://youtu.be/9P3pmDhobdU

MAÇIN ÖZETİ:

https://www.youtube.com/watch?v=9TiJQgv3ePw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …