Güncel Haberler

Baskonia Evinde Konuk Ettiği Bayern’i Geçerek Play-Off Yolunda Önemli Bir Hamle Yaptı!

Turkish Airlines EuroLeague‘in 22. maç döneminde Baskonia, sahasında konuk ettiği Bayern Münih‘i 76-68 mağlup ederek Play-Off yarışında çok değerli bir galibiyete imza attı.

Nefesleri kesen mücadelenin bitimine 6 dakika kala 64-62 önde olan ev sahibi, kalan bölümde de hata yapmayarak karşılaşmadan 76-68 galip ayrılmayı başardı.

2019 EuroLeague Final Four’un ev sahibi olan Baskonia, Play-Off yarışında önemli bir galibiyet elde etti ve 22. maçında 11. kez kazanarak rakibi Bayern ile galibiyet sayısını eşitlerken rakibine karşı ikili averajda da üstünlüğü ele geçirdi.

Baskonia’da Matt Janning 13 sayıyla takımın en skorer ismi olurken yeni transfer Jalen Jones 12, Vincent Poirier 11 sayıyla oynadı.

Bayern Münih’te ise Derrick Williams 18 sayıyla maçın en skorer ismi olurken Danilo Barthel de 11 sayıyla mücadele etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Yenilgisi Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında Panathinaikos OAKA’da konuk ettiği Maccabi Tel Aviv’e 87-91’lik skorla yenilerek …