Güncel Haberler

Zirvedeki Kapışmada Gülen Taraf CSKA Moskova Oldu

Turkish Airlines Euroleague 22.hafta mücadelesinde ikinci sırayı yakından ilgilendiren kapışmada CSKA Moskova Rusya’da konuk ettiği eksik rakibi Real Madrid‘i 82-78 ile geçerek maçında 17. galibiyetini aldı ve ikili averajı da eline alarak Real Madrid‘in üzerine çıktı.

Bitime 3 dakika kala Higgins’in üst üste sayılarıyla ev sahibi skoru 77-70’e getirdi. Real ise Campazzo liderliğinde tekrar geri döndü ve bitime 1:40 kala skoru 77-76’ya getirdi. Son 36 saniye girilirken ile Ayon pota altında bomboş atışı kaçırdı, maçın kırılma anıydı. Sonrasında 33 saniye kala Clyburn çizgiden hata yapmadı ve skor 79-76’ya geldi. 28 saniye kala Ayon bu defa yakın mesafeden hata yapmadı: 79-78. 17 saniye kala Hackett çizgiden skoru 81-78’e getirdi, 6 saniye kala Carroll’un üçlüğü hiçbir şeye değmedi ve Clyburn 3 saniye kala çizgiden skoru belirledi: 82-78

Rus ekibinde Nando de Colo 21 sayı üretirken Euroleague kariyerinde tam 2500 sayıya ulaşmayı başardı. Sakatlıktan bomba gibi dönen Cory Higgins 15 sayı ve Daniel Hackett 14 sayıyla en skorer oyuncular oldular.

Sergio Llull ve Trey Thompkins’den yoksun oynayan Real Madrid’de ise Anthony Randolph 20 sayı, Gustavo Ayon 11 sayı, Klemen Prepelic 10 sayı ile çift haneli katkı veren isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …