Güncel Haberler

Oklahoma, Memphis’i Rahat Geçti (Westrbrook “yine” triple-double)

Oklahoma City Thunder sahasında konuk ettiği Memphis Grizzlies‘i 117-95’lik skorla rahat geçti. 

Oklahoma bu sonuçla son 10 maçından 9.galibiyetini alırken, takaslar sonrası yıldız uzunu Marc Gasol’ü Toronto Raptors’a gönderen Memphis, Westbrook ve arkadaşları karşısında fazla varlık gösteremedi.

Oklahoma’da 15 sayı, 15 asist, 13 ribaundla oynayan triple-double serisini 8 maça çıkaran Russell Westbrook bu alanda kariyer rekorunu da kırdı. NBA’de triple- double serisinde rekor 9 ile efsane uzun Wilt Chamberlain’a (1968) ait. Paul George 27 sayı (6/13 3sayı), 5 ribaund, 4 asist, 4 top çalma ve Jerami Grant 20 sayı (3/4 3sayı), 3 ribaundla galibiyetin yolunda önemli katkılar veren diğer isimler oldular.

Gasol’ün gitmesiyle yeniden yapılanmaya çalışan Memphise ise genç forvet Jaren Jackson Jr. 27 sayı, 7 ribaund ile takımının skoreri oldu. Takas döneminde adı en çok duyulan ama Memphis tarafından gelen teklifler beğenilmediği için takaslanmayan yıldız guard Mike Conley ise 15 sayı, 2 ribaund, 7 asist ile mücadele etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/f2jqYbjV6J4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …