Güncel Haberler

Zeljko Obradovic: “Genel olarak iyi basketbol oynadık”

Fenerbahçe Beko başantrenörü Zeljko Obradovic takımının Türk Telekom karşısında farklı kazandığı maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligde üçüncü sırada yer alan bir ekibe karşı oynadıklarını aktararak, şu ifadeleri kullandı:

“Rakibimizin gücünü bilerek maça hazırlandık. Bugün oynadığımız basketboldan çok memnunum. Her oyuncumuz maçın ilk anından sonuna kadar agresif oynadı. İyi oynamadığımız bazı anlar vardı ama genel olarak iyi basketbol oynadık. Oyuncularımı güzel galibiyet için tebrik ediyorum. Çok fazla savaşan bir rakibe karşı kazandık. Panathinaikos maçı öncesi bizim için güzel bir hazırlık oldu. Panathinaikos da hücum ribauntlarında çok etkili. Bugün Stimac’a çok fazla ribaund verdik.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …