Güncel Haberler

Pelicans Önemli Eksiklerine Rağmen Houston Deplasmanından Galibiyet Çıkardı!

Süper yıldızı Anthony Davis’in takasını istediği için son günlerde en çok konuşulan takım olan New Orleans Pelicans, Davis dışında Julius Randle, Nikola Mirotic ve Elfrid Payton gibi önemli isimlerinden yoksun olmasına rağmen, deplasmanda ligin güçlü takımlarından Houston Rockets‘ı 121-116 yenerek gecenin sürprizine imza attı.

Pelicans’da gözden çıkarılması gündemde olan Jahlil Okafor 27 sayı, 12 ribaund, 2 asist, 2 blok ile ön plana çıkarken, Jrue Holiday 19 sayı, 6 ribaund, 8 asist, 6 blok (kariyer rekoru), Ian Clark 15 sayı (3/6 3sayı), 3 ribaund, Darius Miller 14 sayı, 4 asistle galibiyetin mimarları oldular. 

Houston cephesinde James Harden 37 sayı atarken en az 30 sayı serisini 24 maça çıkardı ve istatistiklerine 11 ribaund, 6 asist, 4 de top çalma ekledi. Chris Paul sakatlık dönüşü sonrası ikinci maçında halen tam ısınamamış göründü ve 10 sayı, 8 ribaund ile mücadel etti. Kenneth Faried 19 sayı, 11 ribaund, Eric Gordon da 17 sayı, 3 ribaundla yine x-faktörler olarak görevlerini yerlerine getirdiler ama mağlubiyete engel olamadılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …