Güncel Haberler

Cleveland Washington’ı Yenmeyi Başardı (Cedi çok formda)

Son günlerde tekrar kazanmayı hatırlayan Cleveland Cavaliers evinde ağırladığı Washington Wizards‘ı da formda yıldızımız Cedi Osman‘ın etkili oyunuyla 116-113 yenmeyi başardı.

Maç saati 37 saniye kaldığını gösterirken Cleveland 12 sayı (115-103) öndeydi ve Washington müthiş bir geri dönüşe başladı. 11 saniye kala Cedi Osman skor 116-113 iken çizgiye gitti ve maalesef iki serbest atışı da kaçırdı. Neyseki 2 saniye kala Troy Brown Jr.’ın üçlük girişimi sırasında blok yaparak hatasını telafi etti ve rakibin geri dönüşünü tamamlamasına izin vermeyerek takımına galibiyeti getirmiş oldu.

36 dakika süre alan Cedi Osman 4/8 3sayı, 6/8 2sayı, 2/8 serbest atış isabet oranı ile maçı 26 sayı, 7 asist, 5 ribaund, 2 top çalma, 1 blok ile tamamlayarak son günlerdeki formda grafiğini sürdürdü.

Cleveland’da ayrıca Jordan Clarkson 28 sayı (6/9 3sayı), 5 ribaund, 2 asist, Larry Nance Jr 13 sayı, 11 ribaund, Collin Sexton 12 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Ante Zizic ise 12 sayı, 12 ribaundla oynadı.

Washington cephesinde ise Bradley Beal 31 sayı, 7 asist, 4 ribaund ile ön plana çıkan isim olurken, Trevor Ariza 13 sayı, 5 ribaund, 5 asist, Jordan McRae 15 sayı (2/2 üçlük) ile ayakta kalmaya çalıştılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …