Güncel Haberler

Fenerbahçe Beko Önümüzdeki Sezon için Galatasaray’ın Yıldızını İstiyor!

Galatasaray Doğa Sigorta‘nın ABD’li skoreri Aaron Harrison sarı kırmızılı forma ile gösterdiği performansla şimdiden transferin gözdesi oldu.

Sabah gazetesinin haberine göre; Fenerbahçe Beko, ABD’li forveti gelecek sezon kadrosuna katmak istiyor.

Ligde 16 maçta %42.1 3sayı isabeti, 14.4 sayı, 3.4 asist, 3.1 ribaund, 1.4 topçalma ortalamaları ile oynayan Harrison, Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi yendiği maçta 7 üçlük isabeti ile 28 sayı atmış 4 de asist yapmıştı. Ayrıca Eurocup’da da forma giydiği 9 maçta 13.1 sayı, %44.2 3sayı, 3.1 ribaund, 3.1 asist, 1.1 topçalma ile mücadele etmişti.

Fenerbahçe Beko’da bu sezon işler çok yolunda gidiyor olsa da Guduric’in ve Datome’nin inişli çıkışlı performansları nedeniyle zaman zaman dış şut katkısı almakta zorlanmalarına neden oluyor. Bu nedenle gözler Nunnally tarzında bir şutörü arıyor. Harrison, Nunnally’e nazaran daha çok yönlü ve savunmada da katkı verebilen bir isim. Koç Obradovic tedrisatına uyum sağlayabileceğini ve Euroleague’in özel oyuncularından biri olabileceğini düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=V8sXwX9fYTU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …