Güncel Haberler

Thunder Westbrook’un Triple-Double Performansıyla Eksik Pelıcans’ı Geçti

Oklahoma City Thunder evinde konuk ettiği eksik New Orleans Pelicans‘ı Westbrook’un triple-double’ı eşliğinde 122-116 yenmeyi başardı. 

23 sayı, 17 ribaund, 16 asist ile oynayan Russell Westbrook kariyerinin 119. ve bu sezonki 15.triple-double performansını gerçekleştirdi. Paul George 23 sayı. 11 ribaund, 7 asistle triple-double ile flört etti. Steven Adams ise  20 sayı, 13 ribaundla double double yaptı.

Anthony Davis, E’Twaun Moore ve Nikola Mirotic’ten yoksun New Orleans cephesinde Jrue Holiday 22 sayı, 9 ribaund, 13 asist, 4 top çalma ile çok etkili olsa da mağlubiyete engel olamadı. Darius Miller 21 sayı (6/11 3sayı), 7 ribaund, 7 asist, Jahlil Okafor 18 sayı, 8 ribaund, Elfrid Payton 15 sayı, 12 asist, 4 ribaundluk performansıyla eksik takımlarını oyunda tutmaya çalışan diğer isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

RUSSELL WESTBROOK’UN TRIPLE-DOUBLE PERFORMANSI:

MAÇIN ÖZETİ:

https://www.youtube.com/watch?v=KuayofZn46I

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Orlando, Evindeki İlk Maçta Cleveland’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 3. maçında Orlando Magic konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı 121-83 …