Güncel Haberler

Khimki Yeni KOçuyla İkinci Yarıda Bayern’e Teslim Oldu

Turkish Airlines Euroleague 20.hafta mücadelesinde Khimki Mytishchi Arena’da ağırladığı Bayern Munich‘e 60-71 kaybetmekten kurtulamadı.

Maça etkili başlayan Khimki, ilk çeyreği de 28-10 üstün tamamladı. İkinci çeyrekte Bayern Münih, geri dönüşe imza atsa da ilk yarı 40-35 ev sahibinin üstünlüğüyle tamamlandı. İlk çeyrekte potasında 28 sayı gören Bayern, ikinci yarıda rakibini sadece 20 sayıda tuttu ve 20-36’lık ikinci yarı skoruyla da karşılaşmadan 60-71’lik skorla galip ayrıldı.

Bartzokas sonrası Kurtinaitis yönetiminde ilk maçına çıkan Khimki; üst üste 3., toplamda ise 20. maçında 7. mağlubiyetini aldı. Son 3 deplasman maçını kaybeden Bayern ise bu kötü seriyi sonlandırırken toplamda da 20. maçında 10. kez kazanmayı başardı ve play-off yarışında da önemli bir galibiyete imza atmış oldu.

Öne çıkan performanslar;
Khimki: Malcolm Thomas (13 sayı, 10 ribaund, 5 asist, 3 topçalma, 2 blok), Jordan Mickey (13 sayı, 6 ribaund)
Bayern Munich: Derrick Williams (20 sayı, 5 ribaund), Vladimir Lucic (15 sayı, 4 ribaund, 2 asist)

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …