Güncel Haberler

Philadelphia Deplasmanda Indıanı’yı Farklı Geçti (Furkan 1 dakika)

Philadelphia 76ers deplasmanda konuk olduğu Indiana Pacers‘ı 120-96 gibi net bir skorla yenmeyi başardı.

Philadelphia’da Joel Embiid 22 sayı, 13 ribaund, 8 asistle triple-double’a yaklaşırken, 3 de blok taptı. Jimmy Butler 27 sayı, 5 ribaund, 8 asist, 3 top çalma, J.J. Redick 20 sayı (6/9 3sayı), 5 asist, 3 ribaund ve Ben Simmons 11 sayı, 8 ribaund, 8 asistle oynadı.

Rotasyondan iyice düşen Furkan Korkmaz bitime 1 dakika kala oyuna girdi ve sadece 1 asist ile maçı tamamladı.

Indiana cephesinde ise Thaddeus Young eski takımına karşı 27 sayı (3/3 3sayı), 6 ribaund üretirken Victor Oladipo da 15 sayı (3/6 3sayı), 7 asist, 2 ribaund ile mücadele etti. Bojan Bogdanovic ise 1/7 üçlükle 9 sayıda kaldı, 1 ribaund, 1 asistle kötü bir maç çıkardı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/w0aPFmeL-Kg

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …