Güncel Haberler

Lebron’suz Lakers Gençleriyle Thunder’ı Uzatmada Geçti

Lebron’un sakatlığı nedeniyle yine forma giyemediği Los Angeles Lakers deplasmanda konuk olduğu Oklahoma City Thunder‘ı genç yıldız adaylarının etkili oyunuyla normal süresi 122-122 biten mücadelede 138-128 geçmeyi başardı.

Maça etkili başlayan taraf ev sahibi Thunder oldu. Westbrook’un performansıyla ilk çeyreği 39-27 önde kapadılar. Ancak ikinci çeyrekte Kuzma ile cevap veren Lakers, takım olarak sergilediği harika hücum performansıyla da soyunma odasına 67-63 önde girmeyi başardı. İkinci yarıya George’un da devreye girmesiyle iyi başlayan Thunder, son çeyreğe 96-95 önde girdi. Son çeyrekte ise maçın x-faktörü Hırvat uzun Zubac sahne aldı ve Lakers’ın maçın içinde kalmasını sağladı. Ama son bölümde Westrbrook’a yay gerisinden yaptığı gereksiz faul nedeniyle maçın uzatmaya gitmesine de neden oldu genç uzun. Uzatma bölümünde Lakers’ın genç oyuncuları beklenenden çok daha olgun ve özgüvenli bir performans sergileyerek hata yapmadılar maçtan 10 sayı farkla net bir galibiyet çıkarmayı başardılar.

Thunder adına Russell Westbrook 26 sayı, 9 ribaund, 13 asist ile ön plana çıkarken, Paul George 27 sayı, 7 ribaund, 8 asist, 3 topçalma, Tarrence Ferguson 21 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Steve Adams 17 sayı, 15 ribaund, 4 topçalma ile mücadele ettiler.

Lakers cephesinde ise Kyle Kuzma 32 sayı, 7/12 3sayı, 8 ribaund, 4 asist, 3 topçalma ile takımını sırtlarken, Lonzo Ball 18 sayı, 4/10 3sayı, 6 ribaund, 10 asist ve kenardan gelen Hırvat uzun Ivica Zubac da 26 sayı, 12/14 sahaiçi, 12 ribaundla onun en büyük destekçileri oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://www.youtube.com/watch?v=IGBnXibLrXc

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …