Güncel Haberler

CSKA Moskova Zorlansa da Bayern Engelini Son Çeyrekte Geçmeyi Bildi

Turkish Airlines EuroLeague 19. maç haftasında CSKA Moskova, son çeyreğine 5 sayı farkla geride girdiği maçta Bayern Münich‘i 77-70 mağlup etmeyi başardı. Evindeki Maccabi Tel Aviv yenilgisi sonrası Bayern karşısında da zorlanmasına rağmen galibiyete ulaşan CSKA Moskova, 14. galibiyetini elde etti. Bayern Münich ise toplamda 10. yenilgisini alırken üst üste 3 deplasman maçından da mağlubiyetle ayrılmış oldu.

Maça etkili başlayan Bayern Münich, farkı 14 sayıya kadar çıkarmayı başardığı ilk çeyreği 13-20 önde tamamladı. İkinci çeyrekte CSKA Moskova’nın reaksiyonuna rağmen ilk yarı sonunda da Bayern, 35-37’lik skorla üstün olan taraftı. Üçüncü çeyrekte Bayern, hakimiyetini sürdürdü ve son çeyreğe 52-57’lik skorla üstün girmeyi başardı. Son çeyrekte 25-13’lük üstünlüğü yakalayan CSKA Moskova, karşılaşmadan 77-70 galip ayrılmayı başardı.

Öne çıkan performanslar;
CSKA Moskova: Will Clyburn (20 sayı, 8 ribaund, 2 topçalma), Daniel Hackett (12 sayı, 2 ribaund)
Bayern Munich: Derrick Williams (10 sayı, 7 ribaund), Leon Radosevic (10 sayı, 5 ribaund), Nihad Dedovic (12 sayı, 3 asist)

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …