Güncel Haberler

Philadelphia 149 Sayıyla Minnesota’yı Çok Rahat Geçti (Furkan 10 dakika)

Philadelphia 76ers konuk ettiği Minnesota Timberwolves‘u 149-107 gibi tarihi bir skorla yenmeyi başardı. 

76ers’ın takım olarak skor patlaması yaşadığı maçta oluşan önemli istatistikler ve rekorlar:
–  İlk yarıda 83 sayı buldular ki kulüp rekoru 86 idi. Bu sezon ilk yarıda 83’ten fazla skora Golden State Warriors, 29 kasım’da Chicago’ya karşı 92 sayı ile ulaşmıştı.
– 21 üçlük isabeti ile kulüp rekoru kırıldı.
– 149 sayı da Wells Fargo Center’da ulaşılan en yüksek skor olarak tarihe geçti.

76ers cephesinde eski takımına karşı ilk kez forma giyen Jimmy Butler 19 sayı (3/4 3sayı), 4 ribaund, 4 asistle mücadele ederken maçın yıldızı 31 sayı (4/6 3sayı), 13 ribaund, 3 asist üsreten Joel Embiid oldu. Ben Simmons da 20 sayı, 11 ribaund, 9 asistlik performansı ile triple-double’ı sadece 1 asistle kaçırdı. JJ Redick 15 sayı, 3 asist, Wilson Chandler 14 sayı (4/6 3sayı), 5 ribaund, 4 asist, Jonah Bolden 14 sayı (4/5 3sayı), 4 ribaundla diğer önemli katkı veren isimler oldular.

Butler ve Redick’in sakatlık dönemlerinde üst üste 3 maç ilk beşte başlayan fakat fırsatı iyi değerlendiremeyen Furkan Korkmaz, 42 farkla biten karşılaşmada 10 dakikayla en az süre alan iki Philadelphia oyuncusundan biri oldu, 1/2 serbest atış, 0/2 2sayı isabetiyle 1 sayı üretebildi, 6 ribaund, 1 de asist ekledi istatistiklerine.

Wolves’da kenardan gelen Derrick Rose 15 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile en çok skor üreten isim olurken, Karl-Anthony Towns 13 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 2 topçalma ve Andrew Wiggins 12 sayı, 4 ribaund, 2 topçalma diğer direnmeye çalışan isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …