Güncel Haberler

Tahincioğlu All-Star 2019’da Takım Kadroları Belli Oldu!

Sinan Erdem Spor Salonu’nda 20 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek Tahincioğlu All-Star’da mücadele edecek Avrupa ve Asya karmaları için halk oylaması sonuçlandı ve ilk beşler ile takım kadroları belli oldu.

Koç Ergin Ataman’ın yöneteceği Avrupa Karması’nın ilk beşinde Anadolu Efesli oyuncular Adrien Moerman ile Doğuş Balbay‘ın yanı sıra Bahçeşehir Koleji‘nin tecrübeli devşirme forveti Emir Preldzic, Darüşşafaka Tekfen‘in gelecek vaad eden guardı Kartal Özmızrak ve İstanbul BBSK‘nın milli uzunu Semih Erden yer aldılar.

Koç Burak Gören’in yöneteceği Asya Karması‘nın ilk beşinde ise 5 farklı takımdan oyuncular yer aldılar; Adatıp Sakarya BŞB‘nin genç guardı Alp Karahan, Banvit‘in fırtına çocuğu Şehmus Hazer, Fenerbahçe Beko‘nun tecrübeli devşirmesi Ali Muhammed, Pınar Karşıyaka‘nın Mısırlı yıldız uzunu Assem Marei ve Türk Telekom‘un atletik forveti, aynı zamanda bu organizasyonda daha önce smaç şampiyonu olmayı başarmış olan Kenny Gabriel.

Tahincioğlu All-Star 2019, 20 Ocak Pazar günü İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Yılın basketbol olayı olarak lanse edilen etkinlik süresince, taraftar oylarıyla oluşturulan Avrupa ve Asya Karmalarının yıldızları karşı karşıya gelecek. Organizasyonda ayrıca Tahincioğlu Smaç Yarışması, ING Bank 3 Sayı Yarışması, LeasePlan Yetenek Yarışması başta olmak üzere birçok sürpriz etkinlik, spor severlere unutulmaz bir basketbol deneyimi yaşatacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …