Güncel Haberler

Denver Evinde Clippers Engelini Rahat Aştı (Jokıc yine triple-double)

Batı Konferansı’ndaki güçlü takımlar arasından sıyrılıp liderlik koltuğunda oturan Denver Nuggets evinde ağırladığı Los Angeles Clippers‘ı Sırp yıldızı Nikola Jokic‘in triple-double performansı eşliğinde zorlanmadan 121-100 geçmeyi başardı. Bu sonuçla Nuggets evindeki galibiyet serisini 11 maça çıkarmış oldu. 

Denver’da Sırp uzun Nikola Jokic, yine parmak ıssırtan pasları ve müthiş seviyedeki basketbol IQ’su ile ayakta alkışlanmayı hakeden bir performans sergiledi. 18 sayı, 14 ribaund, 10 asist, 2 blok ile kariyerinin 21.triple-double performansına imza attı. Jamal Murray 23 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve kenardan gelen Mason Plumlee 17 sayı, 12 ribaund, 5 asist ile onun en büyük destekçileri oldular galibiyet yolunda.

Clippers cephesinde ise Tobias Harris 18 sayı, 11 ribaund, 4 asist ile ön plana çıkan isim olurken, İtalyan forvet Danilo Gallinari 18 sayı, 3/6 3sayı, 3 ribaund, 4 asist ve yine en iyi 6.adam ödülünün en büyük adayı olan Lou Williams kenardan gelerek 19 sayı 5 asist ile önemli katkılarda bulundular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/5JE0itYoKfM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …