Güncel Haberler

Barcelona Hanga ve Heurtel Lİderliğinde Milano’dan Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 17.maç gününde Barcelona konuk olduğu Olimpia Milano deplasmanından Fransız guardı Thomas Heurtel’in etkili oyunuyla galibiyet (90-85) çıkarmayı başardı. Bu sonuçla birlikte Barcelona 9.galibiyetine ulaşırken, Milano ise 8 galibiyette kaldı.

Barcelona maça kontrollü başlayarak oyunu boyalı alan yıktı ve buradaki üstünlüğü ile ilk çeyreği 17-16 önde tamamlamayı başardı. İkinci çeyrekte de çekişme devam etti. Bu kez Milano pota altını Gudaitis ile etkili kullanırken, Barcelona da dış silahları Kuric ve Pangos’u devreye soktu. Devreye ev sahibinin 37-36’lık üstünlüğü ile girildi. Üçüncü çeyrekte ise Barcelona adına Macar forvet Hanga devreye girdi, oyunun her iki alanında da koyduğu enerji Barcelona adına farkı getirdi ve son çeyreğe 65-57 Barcelona üstünlüğü ile girildi. Maçın son çeyreğinde Hanga’nın yanına Heurtel’in de eklenmesiyle Barcelona, Milano’nun son dakikalardaki çabalarını geri püskürttü ve önemli bir deplasman galibiyetine imza atmış oldu.

Öne çıkan performanslar:
Olimpia Milano: Mike James (20 sayı, 7 ribaund, 8 asist, 2 topçalma, 33 verimlilik), Vladimir Micov (20 sayı, 4/8 3sayı, 2 ribaund, 6 asist, 27 verimlilik), Arturas Gudaitis (16 sayı, 7 ribaund, 17 verimlilik)
Barcelona: Thomas Heurtel (21 sayı, 2/3 3sayı, 6 asist, 27 verimlilik), Adam Hanga (15 sayı, 5 ribaund, 3 topçalma, 20 verimlilik), Kevin Seraphin (16 sayı, 4 ribaund, 9 verimlilik)

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …