Güncel Haberler

Obradovic: “Son dakikada olan şeylere bakmam çünkü maçı kazanmak için 40 dakika var.”

Fenerbahçe Beko‘nun uzatma sonunda Khimki‘ye 78-84 kaybettiği maçın ardından koç Zeljko Obradovic, Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Basketbolcularımızın son ana kadar devam eden savaşma şekillerinden çok memnun olduğunu dile getiren Obradovic, “Uzatmaya giden bir maçtı ve bizim de kazanma ihtimalimiz vardı. Ama bu basketbol. Onlar iki biz de bir serbest atış kaçırdık ve maç uzatmaya gitti. Ben felsefe olarak hiçbir zaman son dakikada olan şeylere bakmam çünkü maçı kazanmak için 40 dakika var. Tamamen beklediğimiz gibi bir maçtı. Savunmada beklediğimiz gibi oynadılar. Biz de hem toplu hem de topsuz çok yavaş oynadık. Maç da bu şekilde uzatmaya gitti. Daha fazla oyuncunun katkısına ihtiyacımız olduğu çok net çünkü bu programda kolay olmuyor. Ama sonuna kadar devam eden savaşma şeklimizden çok memnunum. Önümüzde çalışıp bazı şeyleri düzeltmek için zaman yaratmamız gerekiyor. Şu anda bir dönemdeyiz. Bu hafta başka maçlarımız olduğu için yapamıyoruz ama önümüzdeki hafta yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Koç Zeljko Obradovic, sözlerini salona gelerek takıma destek olan taraftarımıza teşekkür ederek noktaladı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …