Güncel Haberler

Houston’da X-Faktörlerden Kariyer Rekoru Geldi

Sezonun en büyük MVP adaylarından James Harden liderliğinde yükselişini sürdüren Houston Rockets evinde konuk ettiği Denver Nuggets‘ı da 125-113 yenerek son 14 maçından 12’sini kazanmayı başardı. 

Rockets cephesinde Eric Gordon ve Chris Paul’ün yokluğunda x-faktörler tam anlamıyla devreye girdi. Son maçlarda takım olarak yakaladıkları üçlük isabet oranı ile dikkat çekiyorlardı, bu maçta da takımın rol oyuncularından P.J. Tucker devreye girdi ve tam 7 üçlük isabeti bularak kariyer rekoru kırdı. İsviçreli uzun Clint Capela ise kariyer sayı rekorunu kırdı; 37 dakika parkede kalırken 13/18 saha içi,5/7 serbest atış isabetiyle 31 sayı üretti, 9 ribaund aldı, 2 asist üretti ve 2 de top çaldı. Gerald Green de kenardan gelerek 6/10 3 sayı isabeti ile 21 sayı bulurken 5 de ribaund aldı.

James Harden ise yine çok iyi bir akşam geçirdi. Yıldız oyuncu 6/15 3sayı, 12/15 serbest atış isabet oranı ile 32 sayı bulurken istatistiklerine 5 ribaund ve tam 14 asisti de eklemeyi başardı.

Nuggets’da ise Sırp uzun Nikola Jokic‘in 24 sayı, 13 ribaund, 4 asist, 2 topçalmalık performansı galibiyet için yeterli olmadı. Kenardan gelen Monte Morris ise 21 sayı, 3 ribaund, 5 asist, 2 topçalma ile maçın sürpriz performansıydı. 

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Orlando, Evindeki İlk Maçta Cleveland’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 3. maçında Orlando Magic konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı 121-83 …