Güncel Haberler

Dallas Sahasında Lebron’suz Lakers’a Çarpıldı!

Lebron James‘den yoksun Los Angeles Lakers konuk olduğu Dallas Mavericks‘i 107-97 yenerek gecenin sürprizine imza attı. Dallas bu sonuçla sahasında oynadığı son 18 maçta sadece 3.yenilgisini almış oldu. İlk yarı 67 sayı bulan Doncic ve arkadaşları ikinci yarı ise sadece 30 sayı atabildiler. Lakers ise süper yıldızının yokluğunda 7.maçından 2.galibiyetini alabildi.

Lakers cephesinde maçın yıldızı 29 sayı, 3 ribaund, 6 asist, 2 topçalma ile oynayan Brandon Ingram olurken, Lonzo Ball 21 sayı, 4/8 3sayı, 7 ribaund, 5 asist, 2 topçalma ve Jason Hart da 14 sayı, 12 ribaund, 6 asist, 5 topçalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Dallas’da Luka Doncic‘in 27 sayı, 8 ribaund, 2 asistlik performansı galibiyet için yeterli olmazken, DeAndre Jordan da 10 sayı, 19 ribaund, 2 topçalma, 3 blok ile kendi adına çok iyi bir maç çıkardı. 

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Thunder, Pelicans’ı Son Nefeste Yenerek Seriye Galibiyetle Başladı

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi ilk maçında normal sezonu lider bitiren Oklaloma City Thunder, …