Güncel Haberler

Eski Fenerbahçeli Serbest Kaldı!

Fenerbahçe forması ile geçtiğimiz sezon taraftarın en sevdiği isimlerden biri olan keskin nişancı James Nunnally, NBA’de beklentilerin altında kaldı ve takımı Minnesota Timberwolves tarafından serbest bırakıldı.

28 yaşında olan 2.01 metre boyundaki oyuncu bu sezon 13 maçta görev alırken ortalama 4.9 dakika süre almış ve maç başına 2.1 sayı ile katkı verebilmişti.

Nunnally’nin önceliğinin halen NBA olduğu söyleniyor ancak yaz döneminde onunla özellikle Euroleague’in İspanyol temsilcilerinin yakından ilgilendiği ve tekrar bir hamle yapabilecekleri de gündemde. Ayrıca Eurocup’ın bazı iddialı takımlarının da onun için nabız yokladığı gelen haberler arasında.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Lakers, Pelicans’ı Deplasmanda Geçerek Play-Off’da Nuggets’ın Rakibi Oldu

NBA Batı Konferansı play-in maçında sezonu 8. sırada bitiren Los Angeles Lakers, konuk olduğu sezonu …