Güncel Haberler

Milwaukee Direndi Ama Evinde Toronto’ya Yenildi (Ersan 3 sayı)

NBA’in zirvesinde yer alan Toronto Raptors deplasmanda konuk olduğu Milwaukee Bucks‘ı 123-116 yenmeyi başardı. Bu sonuçla Milwaukee’nin 5 maçlık galibiyet serisi sona ermiş oldu. 

Burnundaki kırık nedeniyle maskeyle oynayama devam eden milli oyuncumuz Ersan İlyasova sadece 13 dakika parkede kalırken 1/3 3sayı, 0/2 2sayı ile sadece 3 sayı kaydederken yanına 2 ribaund, 1 asist ,1 de topçalma ekledi. 

Bucks cephesinde Giannis Antetokounmpo 43 sayı, 18 ribaund, 4 asist ile adeta tek başına direnirken, Malcolm Brogdon 15 sayı, 3 ribaund, 5 asist, 2 blok, Eric Bledsoe 14 sayı, 3 ribaund, 8 asist, 2 topçalma ve Khris Middleton 14 sayı, 2 ribaund, 9 asist ile iyi performanslar sergileseler de mağlubiyete engel olamadılar.

Raptors cephesinde ise Kawhi Leonard 30 sayı, 6 ribaund, 6 asist, 5 topçalma ile yine yıldızlaşırken, Pascal Siakam da 30 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 2 blok ile kariyerinin en iyi maçlarından birini oynadı. İspanyol uzun Serge Ibaka 25 sayı, 9 ribaund, 5 asist ve Fred VanVleet de 21 sayı (5/8 3sayı), 5 ribaund, 8 asist ile galibiyetin x-faktörleri oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …