Güncel Haberler

76ers Sahasında Maverıcks’i Yendi (Furkan 7 sayı)

Philadelphia 76ers evinde konuk ettiği Dallas Mavericks‘i 106-100 ile yenmeyi başardı. 

Temsilcimiz Furkan Korkmaz, hasta olan Jimmy Butler yerine ikinci kez ilk beş başladı. 76ers’ın bir türlü koparamadığı maçın son bölümünde Embiid ile birlikte kritik anlarda çizgiye gitti ve hata yapmayarak takımının galibiyeti garantilemesini sağladı. Bu kez kendisinden koç Brown’un beklediği performansa daha yakın bir oyun sergiledi. 28 dakika parkede kalan Furkan, sadece şutuna odaklanmak yerine savunmada da iyi iş çıkardı ve takımına diğer konularda da yardımcı oldu. 1/2 2sayı, 1/6 3sayı, 2/2 serbest atış isabet oranı ile 7 sayı üretirken yanına 6 ribaund ve 4 asist de eklemeyi başardı.

76ers’da Ben Simmons 20 sayı, 14 ribaund, 11 asist ile triple-double yaparken maçın da yıldızı oldu. Joel Embiid de 25 sayı, 12 ribaund, 5 asist ile önemli istatistikler yakaladı. Keskin nişancı J.J. Redick ise 20 sayı, 2/6 3sayı, 2 ribaund, 2 asist, 2 topçalma ile yine x-faktör oldu.

Dallas Mavericks cephesinde ise, Luka Doncic 14 sayı (1/8 3sayı), 8 ribaund,4 asist, 2 topçalma ve kenardan gelen Jalen Brunson 13 sayı, 11 ribaund, 8 asist ile ön plana çıkarlarken, Wesley Matthews 18 sayı (4/7 3sayı) ve eski Beşiktaşlı Ryan Broekhoff da 15 sayı (3/5 3sayı), 3 asist ile bireysel anlamda iyi bir maç çıkardılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

FURKAN KORKMAZ

GENİŞ ÖZET

https://youtu.be/1FQjZv1h_qM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Orlando, Evindeki İlk Maçta Cleveland’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 3. maçında Orlando Magic konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı 121-83 …