Güncel Haberler

RESMİ: Pınar Karşıyaka Beklenen Ayrılığı Açıkladı

Pınar Karşıyaka‘da alınan kötü sonuçların faturası kesilmeye devam ediyor. Bu sezon bir türlü beklentileri karşılayamayan ve sağlıklı kalmakta da zorlanan Litvanyalı forvet Deividas Gailius ile kulüp arasında karşılıklı anlaşma sağlanarak kontrat feshedildi.

1988 doğumlu olan 2.00 metre boyundaki Gailius, bu sezon BSL’de 9 maçta forma giyerken 22.1 dakika süre almasına rağmen 6.3 sayı, %32.1 3sayı, 3.1 ribaund, 1.8 asist ile mücadele etmişti. FIBA Europe Cup’da ise 4 maçta yer alırken ortalama 12.8 dakika süre almış ve 3.8 sayı, 3.5 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Pınar Karşıyaka transfer yasağının kaldırılması durumunda Chapman ile de yollarını ayırıp bir 4 numara transferi de yapmaya çalışacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …